Forskning og artikler 

Naturlig Kropsbevidsthed:

  • Effekten af elektroakupunktur og Amitriptylin blev vurderet hos 241 depressive patienter på Hamilton Rating Scale for Depressions (HRSD). Det blev vist, at akupunktur havde den samme effekt som Amitriptylin i forhold til gruppen, der fik placebo-medicin. Desuden fandt man ændringer i noradrenalin indholdet i blodet efter elektroakupunktur og fandt også at behandlingerne med akupunktur var uden bivirkninger, til forskel fra behandling med medicinen.
  • Masser af forskning peger på, at musik kan helbrede. Læs her om MusiCure, som er den musik, jeg bruger i klinikken.
  • En amerikansk forskergruppe har fundet bevis for, at akupunktur hjælper mod kroniske smerter. Forskerne har lavet en stor metaanalyse af 29 undersøgelser af akupunkturens gavnlige virkning.

Naturlig og Nærværende Graviditet og Fødsel

  • Mor og barn er forbundet på celleplan – også i årtier efter navlestrengen er blevet brudt! Det har nemlig vist sig at celler fra fosteret, med fosterets DNA, gennemtrænger moderkagen og bliver til en del af moderens krop! Og dette er også sket for de babyer, der aldrig nåede at blive født – også celler fra de babyer, lever videre i moderens krop, årevis efter. Ud over at det er utrolig smukt at tænke på, så har disse celler også en helende og hjælpende effekt på moderens krop – f.eks. har man opdaget, at disse celler hjælper med at bekæmpe forskellige former for kræft og hjertesygdomme i moderens krop. Du hjælper altså med at helbrede din mor og dit barn hjælper med at helbrede dig – på cellulært plan. Tættere og mere kærligt bliver det bare ikke
  • Artikel om hvorfor et uforstyrret og trygt miljø er utroligt vigtigt for den fødende. Hos de fleste dyreracer og traditionelle ursamfund, trækker den fødende sig for sig selv, for at gennemføre fødslen i meditativ stilhed og indadvendthed. Hér kan de instiktive krafter, og den fødendes krop, arbejde koncentreret sammen. Hvordan passer det sammen med at de fleste kvinder i vores samfund, rives op midt i fødslen og transporteres til hospitalet hvor fremmede mennesker modtager dem og fortæller dem, hvad der er bedst?
  • Et nyligt gennemført studie i Tel Aviv viser stor øgning af graviditet blandt kvinder i fertilitetsbehandling, hvis de samtidig med den vestlige behandling også modtog akupunktur. Antal gravide: 65.5% i akupunktur gruppen overfor blot 39,4% i gruppen der blot fik vestlig behandling.
  • Akupressur på akupunkturpunktet Milt 6 under en fødsel, giver lavere smertescore sammenlignet med fødsler uden akupressur, viser dette studie.
  • Denne artikel fortæller om akupunkturs effekt ift. fertilitet. En sammenholdning af flere studier viste en meget signifikant forskel på antallet af graviditeter opnået i forbindelse med IVF. I gruppen af kvinder der havde fået akupunktur sammen med IVF, var der dobblet så mange graviditeter end i gruppen, der blot fik den almindelige IVF behandling. Derudover sås også at akupunkturen hjalp kvinderne lige godt, lige meget hvor gamle de var.
  • Fin undersøgelse der viser tydelig god effekt af akupressur massage og yoga som hjælp til højgravide depressive kvinder. Kvinderne i grupperne der fik massage eller yoga timer, blev mindre depressive, fik færre for tidligt fødste babyer og generelt børn med bedre fødselsvægt samt højere score på glæde i forholdet end kvinderne i kontrolgruppen, der blot fik standard behandling.