Gratis til dig …
Husk at mærke efter din mavefornemmelse – også når du skal vælge behandler!

Du skal have mulighed for at lære mig at kende. Derfor har jeg på denne side samlet de måder, hvor du gratis kan kan få en dybere fornemmelse for hvilken slags person og behandler, jeg er.

Nyhedsbrev : Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du med det samme en guide med 3 fine øvelser, som på få minutter vil åbne dig for mere ro og glæde.
Efterfølgene vil du høre fra mig når jeg har noget på hjerte f.eks. med tilbud eller nyheder om det sidste nye forskning samt information om nye tiltag, behandlinger, forløb og kurser. Jeg deler også ud af mine tanker, erfaringer og indsigter som behandler. Du tilmelder dig lige her på siden, øverst i venstre kolonne. Det er let at framelde sig igen i nyhedsbrevet, hvis du ikke længere er interesseret.

Facebook : ***MIN FACEBOOKPROFIL ER DEAKTIVERET FOR ET STYKKE TID. DERFOR ER MINE SIDER PÅ FACEBOOK HELLER IKKE AKTIVE LIGE NU *** 

Bliv inspireret af mine tanker og erfaringer som jeg har delt de sidste års tid. Facebook  siderne er ikke så aktive længere da jeg nyder mere og mere at være offline, men brug gerne siderne som en database med masser af forskning og gode idéer til et nærværende og dejligt liv.

Jeg har to facebook sider: Ét der hører til Naturlig Kropsbevidsthed og ét der hører til Naturlig og Nærværende Graviditet og Fødsel – se også her til venstre på siden.

Blog Her har jeg delt nogle af mine tanker og oplevelser som ”opdagelsesrejsende” ind i dette fantastiske liv .